Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Αγ. Θεόδωροι: Η Βούλα Πατουλίδου στο Γυμνάσιο (ΒΙΝΤΕΟ)




Στο Γυμνάσιο Αγίων Θεοδώρων βρέθηκαν σήμερα μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κας Μ. Πρωτοπαππά η Χρυσή Ολυμπιονικής Βούλα Πατουλίδου και ο καλλιτέχνης Θεόδωρος Κοκκινίδης.

Η κα Πατουλίδου συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση του Γυμνασίου με θέμα: Πως διεκδικώ τη ζωή - εθελοντισμός, τόσο με την ιδιότητά της ως χρυσή Ολυμπιονίκης όσο και ως υπεύθυνη εθελοντισμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ο κ. Θεόδωρος Κοκκινίδης παρουσίασε τα εκθέματά του στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων που έχει δημιουργήσει στα Κηπιά Ελευθερούπολης Καβάλας.
Στο τέλος της εκδήλωσης όι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν από κοντα με την κα Πατουλίδου και να μάθουν πως μπορείς αν έχεις στόχους να καταφέρεις σπουδαία πράγματα.



novelradio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.