Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:Δυνατά σημεία από Αγγλία, ρίχνεται στη μάχη ο Παναθηναϊκός‏



Επαναληπτικούς πολλών αστέρων με φόντο τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και αγώνες από το «Μεγάλο Νησί» περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων.
Η Ρεάλ Μαδρίτης με το 3-0 στις αποσκευές της ταξίδεψε στην Τουρκία με στόχο να αποδείξει πως ακόμα και με αυτό το προβάδισμα, θα «χτυπήσει» τη νίκη και να τρομάξει τους αντιπάλους της. Η Γαλατασαράι απο την άλλη με οδηγό το... 2001 και την καυτή τη έδρα θα επιδιώξει μία επική ανατροπή που θέλει πάθος, θέληση μα πάνω από όλα πίστη και τύχη. Στον άλλον προημιτελικό τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά μετά το 0-0 της Ντόρτμουντ μέσα στην Ισπανία. Έτσι οι Γερμανοί πλέον έχουν το...πάνω χέρι κόντρα στη Μάλαγα, δεδομένου πως την υποδέχονται σπίτι τους, σε μία έδρα πραγματικά... καυτή. Κατά τα άλλα το κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, ενώ δράση υπάρχει τόσο σε Κόπα Λιμπερταδόρες, όσο και σε Δανία και Σουηδία 2. Στο Μπάσκετ ο Παναθηναϊκός ρίχνεται πρώτος στη μάχη των πλέι οφ της Euroleague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας ίσως την καλύτερη ομάδα φέτος, την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν το break, καθώς αγωνίζονται με μειονέκτημα έδρας, που σημαίνει πως έχουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο «Παλάου». Αύριο φυσικά υπάρχει η μεγάλη αναμέτρηση, Ολυμπιακός – Εφές, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα κόντρα στους Τούρκους.



Αρχίζουμε με τα «Μονά» όπου βρίσκουμε τα δύο πιο δυνατά σημεία της ημέρας. Συγκεκριμένα για την Α’ Αγγλίας πάμε με τον «Άσσο» Draw no Bet της Μίλτον Κέινς Ντονς κόντρα στη Σουίντον σε απόδοση 1.97. Από δύο σερί νίκες και μία ισοπαλία προέρχεται η γηπεδούχος ομάδα, που δείχνει αποφασισμένη να μπει στην προνομιούχο εξάδα. Μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής το Σάββατο μειώθηκε στους επτά βαθμούς η απόστασή της από την εξάδα, ενώ αν καταφέρει να επιστρέψει στις επιτυχίες σήμερα θα βρεθεί στο -4. Από την άλλη πλευρά η Σουίντον έχει μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και δύο ήττες στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Συνεχίζουμε με το δεύτερο δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το over 2.5 γκολ στον αγώνα Ρόδεραμ – Έξετερ σε απόδοση 1.91. Τα 9/12 εντός έδρας παιχνίδια της Ρόδεραμ στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Goa/Goal, ενώ με το δεδομένο πως πρόκειται για δύο ισοδύναμες ομάδες που στοχεύουν στην εξάδα, σήμερα θα δούμε έναν πραγματικό «τελικό» χωρίς σκοπιμότητες και «σφιχτές» άμυνες, αλλά ένα ανοιχτό ματς με αρκετές φάσεις. Άλλωστε οι γηπεδούχοι σήμερα έχουν αρκετές απουσίες στην άμυνα, πράγμα που τους καθιστά ευάλωτους στα μετόπισθεν. Από το Champions League επιλέξαμε να ποντάρουμε σήμερα στα γκολ. Έτσι κρατήσαμε στον αγώνα Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης το over 3 γκολ (απόδοση 1.87 ενώ υπάρχει κάλυψη και σε περίπτωση ακριβώς 3 γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω) και το 2 ή 3 γκολ στον αγώνα Ντόρτμουντ – Μάλαγα που πληρώνει 2.10. Από το «Νησί» κλείνουμε με τον «Άσσο» της Μπράντφορντ κόντρα στην Μπρίστολ Ρόβερς σε απόδοση 1.83.



Περνάμε στις «Μπόμπες» όπου αν και Τρίτη, έχουμε αρκετά παιχνίδια σε υψηλές μάλιστα αποδόσεις. Πάμε στην Αγγλία, όπου έχουμε κρατήσει για τη Β’ Αγγλίας το Χ2 της Άλντερσοτ με αντίπαλο την Πορτ Βέιλ σε απόδοση 2.18. Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν οι φιλοξενούμενοι που με 44 βαθμούς βρίσκονται στην τελευταία θέση, αλλά οι Γιορκ και Τορκί που προπορεύονται με 46 έχουν δώσει δύο ματς περισσότερα. Έτσι θα τους στηρίξουμε σήμερα, κόντρα σε μία ομάδα που ακόμα δεν έχει «ξεμεθύσει» από την ιστορική νίκη με 7-1 επί της Μπέρτον και όντας στη δεύτερη θέση και με απόσταση ασφαλείας απο τους διώκτες της, η Πορτ Βέιλ δεν έχει ουσιαστικά το ίδιο κίνητρο με την Όλντερσοτ. Συνεχίζουμε με Κόνφερανς και τον αγώνα Ρέξαμ – Κέιμπριτζ όπου κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 2.15. Το μυαλό της στα πλέι οφ έχει από τώρα η Ρέξαμ, έπειτα από την ήττα του Σαββάτου από τη Γουόκινγκ. Οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για να προλάβουν οι Ουαλοί τη «μάχη» για τον τίτλο εξανεμίστηκαν, με τον προπονητή τους, Άντι Μορέλ, να επισημαίνει: «Σκεφτόμαστε πλέον τα πλέι οφ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πάμε αδιάφοροι στα παιχνίδια». Βέβαια μόνο και μόνο η αναφορά σε... αδιαφορία, μας αναγκάζει να πάμε με την Κέιμπριτζ που με τη νίκη κλειδώνει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία. Από τη Σκωτία πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet στο Κάουντενμπιθ – Λίβινγκστον σε απόδοση 2.50 και με το «Διπλό» Draw No Bet της Φόρφαρ μέσα στην έδρα της Μπρέχιν σε απόδοση 2.60. Να πλησιάσει την 8η Νταμπάρτον θέλει η Κάουντενμπιθ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς, κάτι που δεν έκανε στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, αλλά προβλέπουμε πως θα γίνει σήμερα κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Λίβινγκστον. Στον αγώνα για τη Β’ Σκωτίας «χρυσή» ευκαιρία για τη Φόρφαρ στη σημερινή αναμέτρηση να κάνει την επανεμφάνιση της στις θέσεις των πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται έναν πόντο πιο πίσω από την 4η Άρμπροουθ, την οποία θα ξεπεράσουν αν σήμερα φύγουν με το «τρίποντο» από την έδρα της Μπρέχιν. Έχουν κερδίσει μια φορά φέτος τη σημερινή τους αντίπαλο οι φιλοξενούμενοι, οπότε έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν ξανά, με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι προέρχονται από δύο σερί νίκες, ενώ επικράτησαν στα δύο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Από το Κόπα Λιμπερταδόρες κρατάμε το Χ2 της Έμελεκ κόντρα στη Βελέζ Σ. που προσφέρεται στο 2.15. Δείτε εδώ αναλυτικά τις 8 προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».



Στην Euroleague τα ψέματα τελείωσαν και τώρα αρχίζει το πραγματικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός πήγε στη Βαρκελώνη με σκοπό να κάνει ένα ‘’μπρέικ’’ και τουλάχιστον να μπει πιο ήρεμος στα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο ΟΑΚΑ. Πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της σειράς υπάρχουν οι κλασικές θεωρίες του τύπου «Η Μπάρτσα δε χάνει το πρώτο παιχνίδι» ή «Ο Παναθηναϊκός θα χτυπήσει το δεύτερο ματς» και κλπ, τα οποία είναι μόνο για αναφέρονται και απλά δε χωρούν σ’ αυτό το επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός θα μπει για τη νίκη απόψε, σαν να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι στη σειρά. Άλλο όμως το κίνητρο του και άλλο το πώς θα εξελιχθεί το ματς…



Με κάθε σεβασμό στην ιστορία και την εμπειρία του Παναθηναϊκού, στη συγκεκριμένη σειρά όλα θα κριθούν από το βαθμό ετοιμότητας του Χουάν Κάρλος Ναβάρο για τη Μπαρτσελόνα. Μπορεί και προηγουμένως να έγινε ειδική αναφορά στην ποιότητα και το βάθος του πάγκου, αλλά όπως και να το κάνουμε, ο ‘’Λα Μπόμπα’’ είναι κάτι το ξεχωριστό. Άποψη μας, ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια θα προφυλαχθεί, παίζοντας λιγότερα λεπτά, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τη συνέχεια. Κάπου εκεί είναι που η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά του Παναθηναϊκού (μιλάμε για το ψηλό χάντικαπ), με δεδομένη και την απουσία του Πιτ Μάικλ. Παναθηναϊκός +8.5 (1.97 Stoiximan)



Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει αρκετά σημεία με πιο δυνατό τη νίκη του Julian Reister, επί του Javier Marti σε απόδοση 1.75 για το ATP Challenger Mersin. Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις σημερινές προτάσεις.



Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.