Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κέρκυρα: Ασυνείδητος οδηγός σκότωσε ηλικιωμένη και το έσκασε με το πλοίο!


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας οδηγήθηκε ένας 46χρονος Έλληνας οδηγός φορτηγού, ο οποίος εγκατέλειψε αβοήθητη...



την ηλικιωμένη που παρέσυρε και στη συνέχεια έφυγε από το νησί με το πλοίο της γραμμής.

Το τροχαίο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστές συνθήκες μέρα - μεσημέρι την Κυριακή στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κέρκυρας - Πέλεκα.

Ο 46χρονος;παρέσυρε με το φορτηγό που οδηγούσε μια 68χρονη πεζή γυναίκα.

Ο οδηγός φέρεται ότι δεν έκοψε ταχύτητα για να αντιληφθεί σε τι κατάσταση βρισκόταν το θύμα, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, αλλά αντιθέτως πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού και το ανέφερε στις διωκτικές αρχές, που διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής Κέρκυρας Ηγουμενίτσας, το οποίο είχε ήδη αναχωρήσει.

Έτσι, στην Ηγουμενίτσα περίμεναν τον ασυνείδητο οδηγό αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και, όπως αναφέρει το pamepreveza, τον οδήγησαν ενώπιον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος και εγκατάλειψη θύματος.








Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.