Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πού εξαφανίστηκαν οι πλούσιες καμπύλες της Σκάρλετ Γιόχανσον;


Λες και ξεφούσκωσε μαγικά… Η Σκάρλετ Γιόχανσον, η νεαρή μούσα του Γούντι Άλεν, εμφανίστηκε αγνώριστη στα γυρίσματα της ταινίας "Captain America: The Winter Soldier", έχοντας χάσει τις φονικές της καμπύλες!

Το πρώτο που προσέχει κανείς βλέποντας τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, ενώ το δεύτερο είναι το σαφώς… συρρικνωμένο μπούστο της. Αποτέλεσμα προφανώς των έντονων σκηνών δράσης και της εντατικής γυμναστικής, στην οποία έχει υποβληθεί για να ανταποκριθεί στο ρόλο της Ρωσίδας κατασκόπου Black Widow (Μαύρη Χήρα).


Οι επίμαχες εικόνες φούντωσαν τις φήμες σχετικά με το κατά πόσο η διάσημη ηθοποιός έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση σμίκρυνσης στήθους.
Η αλήθεια είναι πάντως πως το εκρηκτικό μπούστο της 28χρονης Σκάρλετ αποτελούσε το δυνατό της σημείο, που έκανε τους άνδρες να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της! Μετά από αυτές τις φωτογραφίες, οι θαυμαστές μάλλον απογοητεύτηκαν!



Πηγή:http://www.news.gr

1 σχόλιο:

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.