Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Γ. Κακαβάς. "Κατάπτυστα και κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα περί δήθεν εκφράσεων μου και χαρακτηρισμών για το λαό.‏"(ΒΙΝΤΕΟ)


Αργά το βράδυ αμέσως μετά τη λήξη του δημοτικού συμβουλίου το ιστολόγιο του Γιάννη Στεφανή ανέρτησε ένα βίντεο με τη λογομαχία μεταξύ του δημάρχου Κ. Λογοθέτη
και του πρώην προέδρου Γ. Κακαβά
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του korinthostv, ο Γ. Κακαβάς φέρεται να λέει ότι "αν είναι μ@λ@κ@ς ο λαός θα σας ψηφίσει ξανά".
Επειδή η ποιότητα του ήχου δεν είναι και η καλύτερη στο βίντεο, και επειδή υπάρχει και αρκετή φασαρία και ανταλλαγές εκφράσεων, η αλήθεια είναι ότι εύκολα "τσιμπάς" και δέχεσαι ως αληθή τη φράση.
Τα δημοσιεύματα έκαναν έξαλλο τον Γ. Κακαβά, ο οποίος σκοπεύει να κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα κατά του κατάπτυστου και κατασκευασμένου αυτού δημοσιεύματος, αφού ο ίδιος προτρέπει όλους να ακούσουν καθαρά τι ακριβώς λέει.
Μετά από προσεκτική ακρόαση και επεξεργασία βελτίωσης του αποσπάσματος του βίντεο στην οποία προέβη το L1, ακούγεται ξεκάθαρα ο Γ. Κακαβάς, με προφανές ειρωνικό ύφος να λέει στον δήμαρχο "αν πάτε καλά ας σας ψηφίσει ο λαός και εγώ".
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρόεδρο, στρατηγό Γ. Κακαβά, μου επιβεβαίωσε ότι αυτή ακριβώς είναι η φράση που λέει και εξεμάνη για τις πρακτικές που ακολουθούνται από ορισμένους είτε ακούσια ή εκούσια, με σκοπό την μείωση της προσωπικότητας και την εμφάνιση ενός διαφορετικού χαρακτήρα από αυτόν της πραγματικότητας.

δείτε το βίντεο από το 5:40 και μετά και μάθετε όλοι την αλήθεια:






http://loutraki1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.