Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Θρησκευτικές Εκδηλώσεις Πάσχα.- Πρόγραμμα – Μεγάλης εβδομάδας


Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σας καλεί να παραστείτε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα που θα γίνουν στην πόλη τουΛουτρακίου (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου).



Μεγάλη Παρασκευή



Ώρα 20:15 Συνάντηση Επισήμων

(στη διασταύρωση των οδών

Αγ. Ιωάννου & Κολοκοτρώνη)



Ώρα 20:30Προσέλευση Επισήμων στην

Περιφορά του Επιταφίου.


Μεγάλο Σάββατο



Ώρα 23:30 Συνάντηση Επισήμων

(στη διασταύρωση των οδών

Αγ. Ιωάννου & Κολοκοτρώνη)



Ώρα 23:40 Προσέλευση επισήμων στην

Ακολουθία της Αναστάσεως.



Στους Αγίους Θεοδώρους (Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00.

Στα Ίσθμια (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.45 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00.

Στην Περαχώρα (Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.45, και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00.

Στα Πίσια (Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00.

Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος Δημ. Λογοθέτης









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.