Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΨΥΧΑΚΙΑ" ΟΛΛΑΝΔΟΥ: "ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ"



Μετανιωμένος εμφανίστηκε αργά το μεσημέρι, μετά από πολύωρη κατάθεση στους
αστυνομικούς ο 20χρονος κλόουν της συμφοράς! Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που μακέλεψε το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία - το σκηνικό της φρίκης σόκαρε το πανελλήνιο - επί ώρες κατέθετε στα πλαίσια της προανακριτικής διαδικασίας στους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου μέχρι να καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζητήσει συγνώμη και να δηλώσει μετανιωμένος για την άθλια πράξη του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 20χρονος, που κατέθεσε χωρίς δικηγόρο αφού δεν έχει και αναμένεται να του οριστεί αύριο μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα στο ξενοδοχείο του Ανισαρά και που έστειλαν μία ανάσα από το θάνατο το 12χρονο αγόρι που ήρθε στη χώρα μας για λίγες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς με τη μητέρα του...

Νόμιζα ότι τον σκότωσα ...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η τσάντα με το λάπ τοπ και το κινητό του μικρού Ρώσου έφτασε στα χέρια του από άλλον πελάτη του ξενοδοχείου που τη βρήκε κάπου παρατημένη. Του την έδωσε λοιπόν για να την παραδώσει στη ρεσεψιόν. Εκείνος όμως, όπως ομολόγησε, άλλαξε γνώμη και θέλησε να κρατήσει την τσάντα για τον εαυτό του. Έτσι απομακρύνθηκε από το ξενοδοχείο και κατευθύνθηκε προς το σκοτεινό πάρκινγκ. Κάπου εκεί όμως, όπως είπε στην κατάθεση του, τον είδε ο πιτσιρικάς ο οποίος έψαχνε την τσάντα με τα πράγματα του. Είδε την τσάντα και του τη ζήτησε. Τότε ο 20χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, τον πήρε αγκαλιά στο σκοτάδι και προσπάθησε να τον παραπλανήσει και να τον πείσει ότι δεν ήταν η δική του τσάντα. Ο 12χρονος όμως δεν πείθονταν. Κάποια στιγμή, μέσα στο σκοτάδι, άπλωσε το χέρι του να πάρει την τσάντα από το χέρι του ανιματέρ και τότε εκείνος τράβηξε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει στο σώμα του μικρού.

"Το χτυπούσα και δεν έβλεπα που. Ήταν σκοτεινά. Νόμιζα ότι τον σκότωσα. Είχα την εντύπωση ότι τον σκότωσα! Τον τράβηξα σε μία άκρη, και τον άφησα εκεί. Έφυγα. Πήγα και φύλαξα τα πράγματα για να μην τα βρει κανείς και στη συνέχεια γύρισα στο ξενοδοχείο, έπλυνα το μαχαίρι και το φύλαξα στην πυροσβεστική φωλιά του συνεδριακού κέντρου. Επέστρεψα κανονικά στη δουλειά μου χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα." είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του ο 20χρονος κλόουν!

Ο Ολλανδός στην κατάθεση του ομολογεί ότι όταν εφτασε στο χώρο η αστυνομία αναζητώντας το παιδί συμμετείχε και εκείνος στις έρευνες για να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα και όταν έφτασε 12 τα μεσάνυχτα σχόλασε και πήγε προς το δωμάτιο του από την παραλιακή του Ανισαρά. Πέρασε να πάρει τα πράγματα από εκεί που τα είχε κρύψει, φοβήθηκε, τα ξαναφύλαξε και όταν επέστρεψε να τα πάρει από το πρανές του δρόμου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και η ιστορία πήρε το δρόμο της .. Η κατάθεση του 20χρονου κατέληξε σε μία δήλωση μεταμέλειας ...

Ο 20χρονος Ολλανδός αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη και να του οριστεί και συνήγορος υπεράσπισης, εφόσον η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος όπως ο νόμος ορίζει σε περιπτώσεις κακουργηματικών πράξεων που δεν υπάρχει δικηγόρος για τον κατηγορούμενο.

Στο χειρουργείο

Στο μεταξύ το αγόρι βρίσκεται ακόμα μέσα στο χειρουργείο μία και η επέμβαση που ξεκίνησε στις 3 μετά το μεσημέρι συνεχίζεται μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα, το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τραύματα στο νωτιαίο μυελό και στους πνεύμονες. Από νωρίς στο νοσοκομείο η μητέρα του αγοριού δεν έκανε μεν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, έχοντας στο πλευρό της τη Ρώσο πρέσβη ωστόσο επαναλάμβανε ότι το παιδί έχει ξεφύγει τον άμεσο για τη ζωή του κίνδυνο.

Τον 12χρονο επισκέφθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, λίγη ώρα πριν μεταφερθεί στα χειρουργεία και αρχίσει η προετοιμασία για τη λεπτή επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του στη μητέρα του παιδιού για το συμβάν και τη διαβεβαίωσε ότι το ΕΣΥ θα προστατεύσει την υγεία του παιδιού της, όπως πράττει για κάθε ασθενή, Έλληνα ή αλλοδαπό.







Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.