Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ανυποψίαστος πατέρας έβαλε κάμερα στο σπίτι για τα φαντάσματα και έπιασε την κοπέλα του με το γιο του!


Σοκ έπαθε ανυποψίαστος πατέρας, ο οποίος είχε βάλει κάμερα για να καταγράψει τη μεταφυσική δραστηριότητα στην κουζίνα του και μόνο αυτό δεν είδε. 

Βλέποντας μετά την κασέτα από αυτά που είχαν καταγραφεί καθόλη τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης διέκρινε την αρραβωνιαστικιά του να κάνει σεχ με τον γιο του.
Περίμενε ότι θα τρόμαζε από τα φαντάσματα που θα έβλεπε στην κουζίνα του, αλλά τελικά ο τρόμος του συνδυάστηκε και από «κέρατο» που του έριξε η σύντροφός του.
Απίθανο είναι αυτό που έζησε ένας πατέρας από την Τασμανία της Αυστραλίας, όταν επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει μεταφυσικά γεγονότα επειδή είχε τρέλα με τα φαντάσματα και πίστευε ότι το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο.
Τελικά το σοκ δεν το έπαθε από τον τρόμο της θέας των φαντασμάτων αλλά από αυτή της σκηνής που η αρραβωνιαστικιά του και ο έφηβος γιος του έκαναν συστηματικά έρωτα στην κουζίνα όταν αυτός έκλεινε την πόρτα για να πάει είτε στη δουλειά, είτε για ύπνο!
Πεπεισμένος ότι το σπίτι του είχε κατακλυστεί από υπερφυσικά πνεύματα, ο άνθρωπος, από την Τασμανία, έβαλε μια μέρα την κάμερα και έφυγε για τη δουλειά του με σκοπό όταν γυρίσει να εντοπίσει τι στο καλό συμβαίνει και αν υπάρχουν φαντάσματα.
Έλα μου όμως που αντί για φαντάσματα αντίκρισε τη σύντροφό του καβάλα πάνω στον 16χρονο γιο του!
Και τρομαγμένος και… κερατάς! Έβαλε κάμερα για φαντάσματα και έπιασε την κοπέλα του καβάλα με το γιο του
Η 28χρονη γυναίκα, ομολόγησε την ενοχή της στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας και πλέον κατηγορείται για σ$ξουαλική επαφή με @νήλικο. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ο μικρός ήταν 16 ετών και ότι ήταν αυτός που της τα έριξε πρώτος, οδηγώντας την σε αυτή την πράξη.
Το δικαστήριο έκανε χρήση του βίντεο και σύντομα ανακάλυψε ότι η συζήτηση ανάμεσα στην 28χρονη και τον έφηβο ήταν αρκετά οικεία αρχίζοντας μάλιστα να ανταλλάσουν φιλάκια και αγκαλιές, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γαργαλητό της ίδιας στον γιο του συντρόφου της και αργότερα επήλθε και το σ$ξ, όπου κάπου εκεί το βίντεο διακόπηκε από την εισαγγελία λόγω του ακατάλληλου περιεχομένου.
Ο γιος του ωστόσο είχε τη δική του… ιστορία! Παραδέχθηκε ότι είχε κάνει σ$ξ αρκετές φορές.
Η υπόθεση συνεχίζεται ενώπιον του δικαστηρίου και ο δικαστής Ντέιβιντ Πόρτερ θα ανακοινώσει την ποινή για την 28χρονη γυναίκα την ερχόμενη Δευτέρα.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.