Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πρέπει να πληρώνει ο Ποσειδών Λουτρακίου για χρήση Κολυμβητηρίου ή όχι;





Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου και Δημ. Σύμβουλος Μπ. Γεωργίου βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στη χρέωση που υπάρχει για τη χρήση του κολυμβητηρίου.
Ο Κος Γεωργίου ως Πρόεδρος του Ποσειδώνα Λουτρακίου υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των αθλητών του Ποσειδώνα που ασχολούνται με την κολύμβηση και διατύπωσε πάλι την αξίωση να μην πληρώνουν οι μαθητές – αθλητές για τη χρήση του κολυμβητηρίου. Είχε ξαναζητήσει το ίδιο στην τοποθέτησή του όταν συζητήθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Τότε το Δημ. Συμβούλιο φυσικά και δεν έκανε δεκτή αυτή την πρόταση. Σύμφωνος με τη θέση του κου Γεωργίου είναι και ο Δημ. Σύμβουλος Χρ. Ασημακόπουλος που πιστεύει ότι δε θα πρέπει να πληρώνουν οι μαθητές του Ποσειδώνα. 
Η Δημοτική Πλειοψηφία έχει άλλη άποψη, από τη στιγμή που ο Σύλλογος παίρνει επιχορήγηση από τον Δήμο ύψους 22 000 ευρώ θα πρέπει να μη ζητάνε χρήματα από τους μαθητές. Ο Δήμαρχος ζήτησε να μην δημιουργούν διχόνοιες με ανέφικτες προτάσεις και να λάβουν υπόψιν την κακή οικονομική κατάσταση στον Δήμο, κρίνοντας ο καθένας από τη διαφορά που παρατηρεί στο δικό του πορτοφόλι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είπε χαρακτηριστικά ότι πετραδάκι πετραδάκι χτίζεται μια κοτρόνα.
Ύστερα από υπολογισμούς που έκανε ο Κος Γεωργίου έβγαλε το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε μαθητή από την επιχορήγηση και είναι 36 ευρώ ανά παιδί.

tvtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.