Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Έσπασε το χέρι 11χρονου εκτελώντας φάουλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (video)


Η αγγλική Μπόρνμουθ αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλική αναμέτρηση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε φάουλ στο 84ο λεπτό του αγώνα με την μπάλα να πετυχαίνει τον...
μόλις 11 ετών φίλαθλο της αγγλικής ομάδας, Τσάρλι Σίλβεργουντ. Το σουτ ήταν αρκετά δυνατό ώστε να σπάσει σε δύο σημεία τον καρπό του νεαρού, ο οποίος τον σήκωσε μπροστά από το πρόσωπό του για να μη δεχτεί τη μπάλα στο κεφάλι.
Ο πιτσιρικάς-θύμα του Πορτογάλου σούπερ σταρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ν αβγάλει τις απαραίτητες ακτίνες, μετά το τέλος του αγώνα όμως, τον οποίο επέμενε να παρακολουθήσει παρά τους φρικτούς πόνους.

"Είναι ένας από τους πιο θεαματικούς τρόπους για να σπάσεις το χέρι του. Προτιμώ με αυτό τον τρόπο παρά να πέσω από το δέντρο όπως είχε συμβεί στον πατέρα σου. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα συνέβαινε σε οποιονδήποτε κάτι τέτοιο. Εάν δεν έβαζα το χέρι μου για να ανακόψω την φόρα της μπάλας θα κατέληγα να μην έχω δόντια", τόνισε χαρακτηριστικά ο 11χρονος.

Επίσης, η Ρεάλ Μαδρίτης του έστειλε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των αστεριών της, ως ένδειξη συμπαράστασης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.