Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται σημαντική μείωση της παροχής τόσο των πηγών
όσο και των γεωτρήσεων με αποτέλεσμα το νερό που είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση να μη επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών της Δ.Ε. Αγίων Θεοδώρων.
Για το λόγο αυτό από την Τρίτη 23/7/2013  οι οικισμοί Ανω Καλύβιζες Αγ. Φίλιππος, Νέα Πολιτεία, Αναγέννηση, Ανω Αγ. Θεόδωροι, Μασιάρι, Μπεσκάκι, Γεράνεια, Σκυρωνίδα, Κόκκινο Λιθάρι, Καμινάκι & Πανόραμα  θα τροφοδοτούνται με νερό κατάλληλο μόνο για δευτερεύουσες χρήσεις (λάτρα κ.λ.π.).
Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται νερό κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση από τις κοινόχρηστες βρύσες του Δήμου που θα λειτουργούν καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Οι  οικισμοί που υδροδοτούνταν σύμφωνα με το παλιό πρόγραμμα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή θα υδροδοτούνται στο εξής Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο και  αντίστροφα.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΗΜΝΙΩΤΗΣ
Ο Δ/ΝΤΗΣ της Δ.Ε.Υ.Α. Λ-ΑΓ. Θ.

ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.