Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Φρίκη στην Εύβοια: Ο Γάμος εξελίχθηκε σε εφιάλτη....










Το κέφι είχε ανάψει και η πίστα είχε γεμίσει από συγγενείς των νεόνυμφων - Ξαφνικά η μουσική σταμάτησε και τα γέλια έδωσαν τη θέση τους στα δάκρυα...


Το γλέντι εξελίχθηκε σε τραγωδία στην παραλία της Κύμης, όταν ο 67χρονος Γ.Κ. μόλις τελείωσε τον χορό, κάθισε στο τραπέζι και ξαφνικά σωριάστηκε λιπόθυμος στο έδαφος.

Τραγική φιγούρα η νύφη που ξέσπασε σε λυγμούς στο γαμήλιο γλέντι της
Άμεσα οι πάντες έτρεξαν από πάνω του, αλλά δυστυχώς ο 67χρονος δεν ανέπνεε. Σύμφωνα με το eviazoom, τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στον γάμο της ανηψιάς του και μετά ακολούθησε δεξίωση σε ταβέρνα.

Δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλλον τον πρόδωσε ξαφνικά η καρδιά του. Ο άτυχος Γιώργος κατάγοταν από το χωριό της Κύμης Βίταλο και είχε χρόνια ξυλουργείο στο χωριό, ενώ μαζί με τον γιο του επέκτεινε την επιχείρηση του και στην Χαλκίδα.
Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.