Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Καταγγελία με απόδειξη! Πόσα πλήρωσε λουόμενος σε παραλία για ένα φραπέ;


Την εποχή της κρίσης που ο τουρισμός στην Ελλάδα και κυρίως σε περιοχές όπως τα δυτικά της χώρας θα μπορούσε να αποτελεί πηγή ανάπτυξης, υπάρχουν κάποιοι που δεν διστάζουν να κερδοσκοπούν διώχνοντας με τη συμπεριφορά και τις τιμές τους, τους τουρίστες.


Η απόδειξη που βλέπετε και δημοσιεύει το thebest, είναι από χθες το μεσημέρι όπου Πατρινός πήγε να απολαύσει το μπάνιο του σε παραλία της Λακόπετρας.

Όταν ζήτησε απο το μπαρ της περιοχής έναν φραπέ και ένα νερό, διαπίστωσε με έκπληξη οτι ο καφές του κόστιζε... τρία ευρώ!







1 σχόλιο:

  1. «Δεν πάει καιρός (26 Ιουνίου 2013) που ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εγκαινίασε... το οδικό Τμήμα Χαλκηδόνα- Παραλίμνη της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας.

    Ως απλός-συνεπής φορολογούμενος πολίτης και ταυτόχρονα οδηγός αυτοκινήτου, θέλω να ρωτήσω όλους τους παρευρισκόμενους (στα εγκαίνια) αν έκαναν τον κόπο να κινηθούν με όχημα στο νέο αυτό οδικό τμήμα και αν ναι, ας μου λύσει κάποιος την παρακάτω απορία...

    «Γιατί να υπάρχει τμήμα του δρόμου, συνολικού μήκους 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, το οποίο αν και είναι στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ μια ΕΥΘΕΙΑ (δείτε το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=rdAVRd4f1bg, ) έχει διαγραμμιστεί με διπλή συνεχόμενη γραμμή, απαγορεύοντας έτσι οποιαδήποτε προσπέραση;».

    Βαρέθηκαν οι τεχνικοί του έργου να διορθώσουν το λάθος τους (αν έχουν λάθος) ή ο δρόμος θεωρήθηκε εξ' αρχής επικίνδυνος για απλές προσπεράσεις?

    Αν ισχύει το πρώτο, συγχαρητήρια σε όλους τους παρευρισκόμενους που προτίμησαν απλά να κόψουν την κορδέλα και να φωτογραφηθούν.

    Αν ισχύει το δεύτερο... συγχαρητήρια σε όλους τους φορολογούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.