Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Ο Παναγιώτης Βαρέλας ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ.(ΒΙΝΤΕΟ)



Αφού πλέον ο Κώστας Λογοθέτης είχε υποστεί το μηδενισμό του ως δήμαρχος,
το σώμα έπρεπε να προχωρήσει στην εκλογή προέδρου της ΔΕΥΑΛ. Έτσι ο Σπύρος Νικολάου «έκρυψε» την πρόταση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη για υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Σπανό, θέτοντας πρώτη στην .....κρίση του σώματος την υποψηφιότητα του αυτοπροτεινόμενου Γιώργο Δέδε που δεν υπερψηφίσθηκε. Στη συνέχεια ο πρόεδρος έθεσε στην κρίση του σώματος την υποψηφιότητα του πρώτου αυτοπροτεινόμενου Παναγιώτη Βαρελά, λέγοντας προς το σώμα ποιος τον καταψηφίζει, με συνέπεια να καταψηφισθεί από 8 ή 9  και πρόεδρος να αναγορευθεί κατά πλειοψηφία επί 25 παρόντων ο Παναγιώτης Βαρελάς, που στην κυριολεξία γελοιοποίησε το δήμαρχο, δεδομένου ότι είχε κινηθεί πάρα πολύ καλά στο παρασκήνιο κι εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε εξασφαλίσει τις απαιτούμενες συμμαχίες για την εκλογή του.
Όσον αφορά την καρατόμηση του Αργύρη Ψυχογιού, στην περίπτωση που απορριφθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου θα ακυρωθούν και θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην εταιρεία.

πηγη:geraniablog-binteo:korinthostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.