Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ





Σε απάντηση σχετικά, με την από 27-8-2013 ανάρτησή σας, με τίτλο «Αύγουστος στο Λουτράκι. Διακοπές, χαλάρωση και 92,000 σε απευθείας αναθέσεις…!!!»
, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι:
1. Απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία του Δήμου, πέραν των υπολοίπων, είναι η αγορά αγαθών ή υπηρεσιών.
2. Η διαδικασία προμηθειών περιγράφεται στην κείμενη νομοθεσία και εφαρμόζεται επακριβώς από την Υπηρεσία. Οι δε αποφάσεις αναρτώνται στο διαδίκτυο και στη Διαύγεια , για έλεγχο αυτών από τον οποιοδήποτε.
3. Είμαστε στη διάθεσή σας για να διευκρινίσουμε οποιαδήποτε απορία σας, για καθεμία εξ’ αυτών, αν και ουδέποτε μπήκατε στον κόπο να ρωτήσετε σχετικά.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι διαθέσεις των πιστώσεων, ελέγχονται ως προς τη νομιμότητα τους, από τα αρμόδια όργανα.







2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όταν κατηγορεί η δημοτική αρχή ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση από τους προηγούμενους...τι θέλει να πεί?....τότε δεν ελεγχόντουσαν από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα προς την νομιμότητά τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.