Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Η Κατερίνα Οικονόμου γράφει στο Facebook για την υπογραφή της υπέρ Μεϊμαράκη

Μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Facebook, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Οικονόμου, εξηγεί το σκεπτικό της απόφασής της να υπογράψει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία του κόμματος.
Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Οικονόμου επισημαίνει τα εξής:
“Με την ιδιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και την ευθύνη που ανέλαβα με την εκλογή μου απέναντι στη βάση της παράταξης που ανιδιοτελώς και χωρίς εξαρτήσεις στηρίζει τη ΝΔ,με τη σύμφωνη γνώμη συνοδοιπόρων (στελεχών και φίλων από την Κορινθία και ευρύτερα),με υψηλές προσδοκίες για την πραγματική και πολυεπίπεδη ανασυγκρότηση της παράταξης,την ανταπόκρισή της στις ανάγκες της κοινωνίας,την εποικοδομητική αντιπολίτευση εντός κοινοβουλίου,την εκπλήρωση του ιστορικού της καθήκοντος μπροστά στο εθνικό διακύβευμα και με εμπιστοσύνη στην εμπειρία,τη γνώση,την ικανότητα,τη μαχητικότητα,τη συνέπεια,το ρεαλισμό,τον ενωτικό χαρακτήρα και τη βούληση του Vagelis Meimarakis – Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στηρίζω την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της ΝΔ.
Τον ευχαριστώ θερμά για την τιμή να περιλαμβάνομαι μεταξύ των 50 υπογραφών που συνόδευσαν την κατάθεση και ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.