Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«Απίστευτος στο κρεββάτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο» (photos)


Με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως εραστή, αλλά όχι και ως άνδρα μίλησε η Αντρέσα Ουράχ.

Η σέξι Βραζιλιάνα βγήκε δεύτερη στην ψηφοφορία για τη Miss Bumbum, τη Βραζιλιάνα δηλαδή με τα καλύτερα οπίσθια, αλά έχει γίνει πιο διάσημη λόγω των σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί έκτοτε.
Ο Αντρέσα είχε απαθανατιστεί αρχικά να φιλιέται στο στόμα με άλλες υποψήφιες για τον τίτλο, με τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:




Πιο πρόσφατα, όμως, πρωταγωνίστησε ξανά στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, όταν ισχυρίστηκε ότι πέρασε μια βραδιά πάθους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο παραμονές της πρώτης αναμέτρησης με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στη διάρκεια του περσινού Champions League.
Ο Πορτογάλος το διέψευσε κατηγορηματικά, αλλά η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα αρκετές λεπτομέρειες για εκείνη τη βραδιά:

«Ήταν πολύ καλός στο κρεββάτι, στο σεξ, αλλά όχι στη συμπεριφορά του απέναντί μου. Δεν έχει σημασία που ο Κριστιάνο είναι ποδοσφαιριστής ή οποιοσδήποτε άλλος άνδρας, κάθε γυναίκα θα αισθανόταν ότι τη χρησιμοποίησαν στη θέση μου. Όμως πλέον έχω γυρίσει σελίδα και το θέμα δεν με ενδιαφέρει».


Στη συνέχεια μίλησε με ακόμα πιο «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες για το «καυτό» βράδυ που πέρασαν: «Το σεξ ήταν απίστευτο, το σώμα του είναι τέλειο, σαν ενός Έλληνα θεού. Ήμασταν μαζί πολλές ώρες και δεν σταματούσε να μιλάει για τα οπίσθιά μου. Είχε πάθει εμμονή».
Ο Πορτογάλος της έκανε μήνυση, μ` εκείνη, πλέον, να στέκεται... μακριά από τους ποδοσφαιριστές: «Δεν θέλω να ξαναβγώ με άλλον παίκτη. Αυτή ήταν η μοναδική και τελευταία εμπειρία μου».
Θαυμάστε την... παρ`ολίγον, Miss Bumbum:












Πηγή:http://www.woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.