Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Υπάρχει σκοπιμότητα για τη μη λειτουργία της Μουσικής Σχολής?


Ξεκάθαρα πλέον ο Νίκος Λόης, πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Προμηθέας, θέτει προ των ευθυνών του το διοικητικό συμβούλιο του φορέα σχετικά με τη λειτουργία ή όχι της Μουσικής Σχολής.
Κατονομάζει αυτό που και εμείς ουσιαστικά σας μεταφέραμε την προηγούμενη βδομάδα και δεν αποτελεί προσωπική μας διαπίστωση αλλά γενικότερη διαπίστωση όλων των παρευρισκομένων στη συνεδρίαση της Παρασκευής. Το Δ.Σ. προσπαθεί παρά τα περί αντιθέτου θρυλούμενα να κλείσει τη σχολή!!!
Και για να προλάβουμε αυτούς που θα ξενίσουν με αυτή την άποψη ρωτάμε:
τι άλλο συμπέρασμα εξάγεται όταν δεν ψηφίζουν σαν μέλη του Δ.Σ. τη λύση του Προέδρου και ταυτόχρονα δεν αντιπροτείνουν τίποτα?
Σας μεταφέρουμε αυτούσια την τοποθέτηση του κ. Λόη στον προσωπικό του λογαριασμό σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν εκεί, για να γίνει επιτέλους κατανοητό τι προσπαθούμε να κάνουμε και μερικοί το εμποδίζουν.
Όπως αναφέρω και στο βίντεο όλοι είναι και ήταν ενήμεροι για τις ενέργειες μου, άλλο εάν για δική τους και μόνο σκοπιμότητα θέλουν να εμποδίσουν τις ενέργειες αυτές. Πρόκειται για 160 παιδιά , ας καθίσουν λοιπόν να σκεφτούν όλοι αυτοί πως θα μπορούσαν να είναι τα δικά τους παιδιά η τα δικά τους εγγόνια !!!!

Ευχαριστώ.


Επίσης τις δηλώσεις του στην κάμερα του Lcity μετά το συμβούλιο της προηγούμενης Παρασκευής:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.