Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Να μην καλεστεί ο βουλευτής της Χ.Α. στην έκθεση (βίντεο)- Χ.Α.:Τι απαντάει ο Ε.Μπούκουρας



O  ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με επίσημη επιστολή κάλεσε το Επιμελητήριο να εξαιρέσει από τους καλεσμένους τους βουλευτές και τα στελέχη της ΧΑ



Δειτε τι απαντάει ο βουλευτής της Χ.Α.Κορινθίας κ. Μπούκουρας 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ύστερα από τις δηλώσεις που αφορούν τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών , ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει σε μια προκλητική δήλωση σε τοπικό επίπεδο . Ζητάνε οι κύριοι του συνασπισμού των κομμάτων της - έσω και έξω – κοινοβουλευτικής αριστεράς , να αποκλεισθούν οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή από την έκθεση «Κορινθία 2013» . Γίνεται απολύτως κατανοητό πλέον ότι οι άνθρωποι του συριζα λειτουργούν βάση σχεδίου αποδεικνύοντας τον απόλυτα συστημικό τους χαρακτήρα . Η Νομαρχιακή επιτροπή Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο βουλευτής Κορινθίας κ. Ευστάθιος Μπούκουρας , ακολουθώντας την γραμμή του κόμματος , δεν θα παρευρεθούν στην έκθεση «Κορινθία 2013» , όχι γιατί υποκύπτουν στις δήθεν απειλές κράτους και παρακράτους οι οποίοι επιθυμούν μια εμφύλια διαμάχη που θα εξυπηρετήσει τα σχέδιά τους , αλλά ακριβώς επειδή θέλουν να συμβάλλουν στην ομαλότητα και την ενότητα του κοινωνικού ιστού της χώρας .

Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας Ευστάθιος Μπούκουρας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή βουλευτής Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.