Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

O Έλληνας ηθοποιός ο….σύντροφός του και οι ζουζουνιές δημόσια!!


Κλάμα. Το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του και στην κρεβατοκάμαρά του είναι απόλυτο δικαίωμα.
Το να κάνει ωστόσο ότι θέλει ....δημόσια και μάλιστα να είναι και πρόσωπο αναγνωρίσιμο είναι απλά…κατάντια και ανάγκη να πει «Είμαι εδώ. Δείτε με!!!»
Mα να μη κρατάει καθόλου τους τύπους αυτό το αγόρι… Πέρσι ήταν στη Σκιάθο με το αγόρι του και έκανε γuμνισμό! Τον είδαμε και εκεί. Τώρα άλλαξε αγόρι, βρήκε ένα από το δικό του σινάφι και άρχισε να το κυκλοφορεί. Την Πέμπτη το βράδυ έσκασαν μύτη σε μαγαζί της παραλιακής και άρχισαν τα γούτσου γούτσου!
Ο ηθοποιός, γνωστός από την τηλεόραση καθώς τον μάθαμε καλύτερα μέσα από καθημερινή σειρά μεγάλης τηλεθέασης, μας έδειξε και άλλα ταλέντα πέρσι σε μεγάλο σόου καναλιού! Όμως στεναχώρησε τις θαυμάστριες του αφού κατάλαβαν τις….προτιμήσεις του! Μιλάμε για μεγάλο έρωτα!






Πηγή:planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.