Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΑΤΟ: Απίστευτο!!! Ο δήμαρχος χαρακτήρισε ΓΑΜΗΜΕΝΟ το δημοτικό συμβούλιο!!!




ΚΙΑΤΟ: Απίστευτο!!! Ο Σ. Σταματόπουλος χαρακτήρισε ΓΑΜΗΜΕΝΟ το δημοτικό συμβούλιο!!!



-Δημοτικοί σύμβουλοι κατήγγειλαν τον δήμαρχο για την έκφρασή του αυτή και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος …το έκανε πάλι το θαύμα του χθες το βράδυ! Όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας και όχι μόνο είχαν κάποιες ενστάσεις για τις διαδικασίες όσον αφορά ένα έργο που αφορά τη Στυμφαλία, ο δήμαρχος δεν μπόρεσε να αντέξει τα ερωτήματα- ενστάσεις και άρχισε να φωνάζει (σύνηθες φαινόμενο όταν βλέπει τα δύσκολα νομίζοντας ότι έτσι θα βρει το δίκιο του).

Μέχρι που σε κάποια στιγμή έχασε εντελώς τον έλεγχο και μίλησε με λέξεις πεζοδρομίου. Έφτασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να αναφέρει ότι:

«Θα φέρω τα θέματα αυτά στο ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!».

Στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Χ. Ζαχαριάς έθεσε τον δήμαρχο ενώπιον των ευθυνών του για την λέξη αυτή που ανέφερε και αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μαζί με τους: Χ. Βυτινιώτη, Β.Μακρή και Ν. Χατούπη (αν δεν κάνουμε λάθος)!!! Του είπαν ότι τον καταγγέλλουν και αποχωρούν!



ΣΣ. Αυτό είναι το επίπεδο της δημοτικής αρχής και του δημάρχου στο Κιάτο!

Προς τον δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο: ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;

Τι το…πέρασες καφενείο το δημοτικό συμβούλιο; Μέχρι τώρα σε έχουμε δει όταν έρχεσαι δύσκολα να φωνάζεις και να χτυπιέσαι μέσα στις συνεδριάσεις λες και έτσι θα βρεις το δίκιο σου. Την προηγούμενη φορά χρησιμοποίησες τη λέξη πολιτική αλητεία σε προϊστάμενο δημόσιας υπηρεσίας στο Κιάτο και βούιξε όλος ο δήμος με αυτό σου το ατόπημα.

Μυαλό όμως φαίνεται πως δεν έβαλες. Και χθες χαρακτήρισες ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Τα σχόλια τα αφήνω για τους δημότες του δήμου Σικυωνίων…

Φώτης Νικολακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.