Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Άνδρας τόλμησε να αρνηθεί τρίο με τη κοπέλα του και μια φίλη της και ..δείτε τι του κάναν




Άντρας δέχτηκε μαχαιριά στο μάτι από τη σύντροφό του επειδή αρνήθηκε να συμμετέχει στις σeξουαλικές πετιπτύξεις της με τη φίλη της.




Το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι η 28χρονη Λα Κρίσταλ Κίνγκ-Γούλφορκ γύρισε σπίτι τους μεθυσμένη μαζί με μία άλλη γυναίκα και απαιτούσε να κάνουν όλοι μαζί σεξ.

Σύμφωνα με την Huffington Post, οι δύο γυναίκες άρχισαν να ερωτοτροπούν μεταξύ τους ενώ το θύμα τις παρακολουθούσε χωρίς ωστόσο να θέλει να συμμετέχει.

Αφού αρνήθηκε αρκετές φορές να συμμετέχει στο εpωτικό τους παιχνίδι, το θύμα ισχυρίζεται ότι η 28χρονη τον μαχαίρωσε στο μάτι και στον ώμο. Τελικά κατάφερε να την αφοπλίσει και κάλεσε για βοήθεια κάποιον ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η Κίνγκ-Γούλφορκ αντιμετωπίζει την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παρότι όπως υποστήριξε στο δικαστήριο του επιτέθηκε με ένα μεταλλικό κηροπήγιο και όχι με μαχαίρι. Επίσης ανέφερε ότι ο φίλος της την χτύπησε στη μύτη, αφότου εκείνη τον είχε χτυπήσει με το κηροπήγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.