Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Νατα, νάτα...έσκασε μύτη και στο Λουτράκι ο "ευεργέτης" Σώρρας!! Διαβάστε λίγο από το βίο και τη πολιτεία του Α. Σώρρα και της END





Σύμφωνα με τα πρακτικά του πρόσφατου ΔΣ στο Λουτράκι, κατόπιν ερώτησης του πρώην προέδρου του σώματος Γ. Κακαβά, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης παραδέχθηκε ότι έχει προβεί σε συναντήσεις και συνομιλίες με τον τιτανομεγιστοτεράστιο αυτόκλητο "ευεργέτη" της χώρας Α. Σώρρα.


Προφανώς ήρθε και η στιγμή, μετά τη χώρα να σωθεί και το Λουτράκι. (σ.σ. η απορία όλων είναι σαφής...δεν φτάνει για να μας "σώσει" ο Κ. Λογοθέτης;). 





Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Αρτέμης Σώρρας και ο συνεργάτης του με το έντονο παρελθόν Μανώλης Λαμπράκης, είναι αυτοί που καταρχήν αποκάλυψαν μέσω της δημοσιογραφάρας του Ζούγκλα, την περίφημη "μετοχή της τράπεζας της Ανατολής" που άξιζε περισσότερα από 1 τρις (!!!), ενώ τελικά άξιζε 200 δρχ. (μετά τις...αποκαλύψεις, διαπιστώθηκε ότι το έτος 1932 υπεγράφη σύμβαση συγχώνευσης δι εξαγοράς της Τράπεζας Ανατολής από την Εθνική Τράπεζα [NBGr.AT] της Ελλάδος. Η σύμβαση αυτή εγκρίθηκε με την υπουργική απόφαση72186/5-11-1932, και η σχέση ανταλλαγής ορίστηκε σε 1 νέα δρχ. για κάθε 50 δισ. προϋφιστάμενες δραχμές...δείτε κάτωθι αναλυτικά το άρθρο)
Μετά εμφανίστηκε ως η περιβόητη END, όπου ορισμένες δημοσιογραφάρες, μαζί με πρώην πράσινους υποψήφιους βουλευτές (όπως ο φίλος του Βενιζέλου, καθηγητής Θ. Καρυώτης που μετά
έστελνε επιστολές αποκήρυξης, παρομοιάζοντας την υπόθεση με το....νερό του Καματερού, όπως θα δείτε πιο κάτω στο άρθρο), εμφάνισαν τον Σώρρα σαν...τον επικεφαλής των μυθικών Έψιλον που ήρθαν να σώσουν ως από μηχανής Θεοί τη χώρα από το μνημόνιο (έκτοτε έχουμε φάει 2 στο κεφάλι, και οδεύουμε για το 3ο, ενώ οι ενεργοί πολίτες του καναπέ, περιμένουν να σωθούν από τύπους σαν τον Σώρρα).



Η ιστορία με τα 600 δις που θα έβαζε η END για να ξεπληρώσει το χρέος της Ελλάδας, και άλλα 50 δις για την Κύπρο, κατέληξε στην απίστευτη ιστορία, (που κάποιοι πρόθυμοι δημοσιογράφοι, έπαιξαν εκόντες άκοντες το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού και της πλάνης), με τα Αμερικανικά Χρεόγραφα αξίας 600 δις, τα οποία προσκόμιζε και έδειχνε σε πρόθυμες εκπομπές.
Ναι ο τεράστιος Σώρρας που θα σώσει τη χώρα, ξαφνικά έπαθε πρεμούρα να επιδεικνύει ανέξοδη φιλανθρωπία, στέλνοντας το έγγραφο περί των 600 δις στον Άρειο Πάγο (!!) με απλή κοινοποίηση στους συγκυβερνήτες (!!). Ίσως η επιλογή για τον Άρειο Πάγο, να είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος έχει καταδικαστεί από το Εφετείο Πατρών για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησης των (δείτε κάτωθι την δική του έκθεση αναίρεσης).
Για την σύντομη ιστορία, τα χρεόγραφα θεωρούνται πλαστά και προϊόν απάτης, από το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ (τμήμα Risk Mitigation and Investigations Section), αναφέροντας "Η διεθνής συναλλαγματική που μου στείλατε για έλεγχο δεν αποτελεί υποχρέωση των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι δόλια. Ο παρακάτω σύνδεσμος (link) θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα μας “Απάτες, ψεύτικα (έγγραφα) και κομπίνες” για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα" Οι αναγνώστες του L1 και του αδελφικού Olympia.gr, μπορούν να διαβάσουν ορισμένα δημοσιεύματα του διαχειριστή του, και των υπολοίπων αρθρογράφων, για να έχουν μια πλήρη, αληθή και τεκμηριωμένη αντίληψη.
loutraki1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.