Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτο: Νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός έχασε την μητέρα της απο καρκίνο τα Χριστούγεννα [φωτο]



Τα φετινά Χριστούγεννα δε θα φύγουν ποτέ από τη μνήμη της. Είναι συνδεδεμένα με την μεγαλύτερη απώλεια στη ζωή της. Αυτή της μητέρας της. ...Η Ρόμυ Βασιλειάδη έγινε ευρύτερα γνωστή από την συμμετοχή της δίπλα στον Καραμίχο σε σήριαλ του Alpha.

Μια γυναίκα πολύ διαφορετική από αυτές που κυκλοφορούν. Με καταγωγή απο την Κωνσταντινούπολη και με ευγενική τρέλα άφησε τους δικούς της στην Πόλη για ν΄αναζητήσει την τύχη της στην Πατρίδα.

Κι εκεί που όλα έδειχναν να μπαίνουν σε μια σειρά ήρθαν τα κακά μαντάτα… περίπου έναν χρόνο πριν.

Διαγνώστηκε καρκίνος στην μητέρα της και μάλιστα σε ζωτικό όργανο. Η Ρόμυ αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να παλέψει με την πολυαγαπημένη της μητέρα. Η μάχη κράτησε έναν χρόνο και χθές ήρθε το τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρόμυ θα παραμείνει στην Πόλη για μεγάλο διάστημα, καθώς δεν είναι στα σχέδιά της να επιστρέψει μετά το σόκ στην Ελλάδα άμεσα. Τι να πείς. Κουράγιο κορίτσι μου και καλό παράδεισο να έχει η γυναίκα!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.