Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Κόρινθος: Έκρηξη στα δικαστήρια - ''Ανατίναξαν'' το γραφείο του ανακριτή την ώρα που έμπαινε μέσα υπάλληλος (ΒΙΝΤΕΟ)!



Ο δράστης πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό την ώρα που έμπαινε μέσα υπάλληλος - Πανικός στα δικαστήρια της Κορίνθου...

H έκρηξη σημειώθηκε, στις 07:13 το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, πρόκειται πιθανότατα για εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί έξω από την πόρτα του γραφείου του β΄τακτικού ανακριτή.


Η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που έμπαινε στο κτίριο ο πρώτος υπάλληλος, αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός. Ωστόσο, προκλήθηκε πυρκαγιά από την οποία καταστράφηκε το γραφείο του ανακριτή.

Η πυρκαγιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν στον τόπο της έκρηξης ένα μεταλλικό κουτί, που εξετάζεται αν έχει σχέση με τον μηχανισμό.

Στην Κόρινθο έχει μεταβεί κλιμάκιο της εγκληματολογικής υπηρεσίας για έρευνες, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αρχές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.