Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αγνώριστη! Δείτε την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της Πετρούλας Κωστίδου! Που έκανε πλαστική επέμβαση; [φωτο]




Μεγάλες αλλαγές στη ζωή της!Μια διαφορετική Πετρούλα Κωστίδου είδαμε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Μαρτίου στην μεσημεριανή εκπομπή του Star "Mελέτησέ το"..
.

Η Πετρούλα Κωστίδου με την εμφάνισή της στην εκπομπή ήταν σαν να ξανασυστήθηκε στους τηλεθεατές: με ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της αφού προέβη σε πλαστική επέμβαση στη μύτη της και διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά της αφού αποχωρίστηκε το πλατινέ ξανθό υιοθετώντας το «ήσυχο» καστανό.

Η εμφανής αλλαγή στο look της Πετρούλας Κωστίδου, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην εκπομπή στην οποία βρέθηκε καλεσμένη, έχει συνοδευτεί από την αλλαγή στην προσωπική της ζωή, αφού πια έχει βρει νέες ισορροπίες στο πλευρό του συντρόφου της. Η σχέση τους, όπως δηλώνει, βασίζεται στην αγάπη, το πάθος αλλά και τον σεβασμό και μάλιστα επισφραγίστηκε πρόσφατα με ένα μονόπετρο που δέχτηκε η ίδια από τον σύντροφό της, που υπήρξε κολλητός της φίλος και συμμαθητής της!

fthis.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.