Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα η… Εξωτική και μυστηριώδης… Βάσω Βιλέγκας!


Εξωτική και μυστηριώδης, η Βάσω Βιλέγκας μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα στο διάβα της. Το όμορφο μοντέλο το γνωρίσαμε από την εκπομπή του ANT1 «Next top model» και από τότε της έχουν γίνει αρκετές προτάσεις στον χώρο της μόδας. Η Βάσω γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, όπου έζησε μέχρι τα τρία της χρόνια. Από πολύ μικρή ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό, στον οποίο αποδείχτηκε πως διαθέτει ταλέντο, αφού της έχουν γίνει προτάσεις από μεγάλες σχολές στην Ισπανία να διδάξει λάτιν, ωστόσο η ίδια δεν το σκέφτεται ακόμη. Σύμφωνα με την espresso το modeling προέκυψε έπειτα από παροτρύνσεις κάποιων μπούκερ μεγάλων πρακτορείων στο Μιλάνο, που την ανακάλυψαν τυχαία στον δρόμο όταν είχε πάει για ταξίδι αναψυχής και ψώνια. Η Βάσω αρέσει πολύ στους Ιταλούς. Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες την πλησίασαν από μεγάλο ιταλικό κανάλι και της έκαναν πρόταση να συμμετέχει σε πάνελ αθλητικής εκπομπής. Δυστυχώς το εμπόδιο γι’ αυτή τη συνεργασία, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, ήταν ότι η εντυπωσιακή καλλονή δεν γνωρίζει ιταλικά. Η Βάσω επισκέπτεται συχνά τη Βενεζουέλα και έχει φωτογραφηθεί για αντρικό περιοδικό εκεί, αφού διατηρεί σχέσεις με πρακτορεία μόντελινγκ στη γενέτειρά της.
Οσον αφορά την προσωπική της ζωή, πρόσφατα της έγινε πρόταση γάμου από πάμπλουτο γόνο εφοπλιστικής οικογένειας στη Βενεζουέλα, ωστόσο η Βάσω δεν δέχτηκε. Πάντως η ίδια δηλώνει ελεύθερη και ωραία, ενώ φροντίζει να κάνει μικρά και σταθερά βήματα σε κάθε τομέα της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.