Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:Μετατρέπουν μια παρτίδα σκάκι σε πλακωτό…



Πλήθος γραμμών έχουν γραφτεί για τα κρουαζιερόπλοια.
Άλλοι θετικά άλλοι αρνητικά παίζουν με ένα θέμα που θα έπρεπε να τους βρει όλους ενωμένους με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση μιας χρυσής ευκαιρίας για την πόλη. Εξυπναδισμοί με τις μέρες,τις ώρες και τις ημερομηνίες άφιξης δείχνουν το τραγικά χαμηλό επίπεδο της δημοσιογραφίας που στέκεται κατώτερη των περιστάσεων εντασσόμενη στο πλευρό κάποιας πλευράς και όχι στο πλευρό της κοινωνίας που αγωνιά για το αύριο. Με πλησιάζουν άνθρωποι που στηρίζουν την τοπική κοινωνία κρατώντας το μαγαζί τους με νύχια και με δόντια ανοικτό μη στέλνοντας και άλλους στο ταμείο ανεργίας να τους πω πότε θα έρθουν τα κρουαζιερόπλοια και αν ο δήμαρχος θα κάνει αυτά που πρέπει για να έρθουν ή αν ήταν ένα πυροτέχνημα Νανόπουλου.
Ούτε ο Πνευματικός είναι τρελός για να κάνει κακό σε μια πόλη που του εμπιστεύτηκε το δημαρχιακό θώκο για 7,5 χρόνια ούτε ο Νανόπουλος θα έπαιζε με τις ελπίδες του κόσμου για να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Πολύ σωστά ο Αντώνης Παππάς έκανε την υπέρβαση λέγοντας ότι πρέπει άμεσα να σταματήσει η πολιτική εκμετάλλευση των κρουαζιερόπλοιων αλλά πρέπει να πει τα ίδια και στο δημαρχείο αλλά και στα φιλικά προσκείμενα προς τη δημοτική αρχή ΜΜΕ.
Και αν δεν έρθουν στις 28 Μαρτίου και έρθουν στις 2 Απρίλη ή στις 10 Απρίλη η ιστορία έχει καταγράψει ότι η κίνηση έγινε από το Β. Νανόπουλο και η δουλεία για την υποδοχή από τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου. Ολα τα άλλα είναι για τα καφενεία μεσα από τα οποία δίνεται η γραμμή.

Συνοψίζοντας λέμε πως πρέπει άμεσα να δημιουργηθούν πακέτα για να μείνουν στην Κορινθία οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων με συνεργασίες και λογική εξωστρέφειας και η αντιπολίτευση να περάσει στα υπόλοιπα θέματα της πολιτικής ατζέντας που δεν είναι και λίγα.

Στο eKorinthos ακόμα και αν εμείς οι συντελεστές του θα ψηφίσουμε κάποιον συνδυασμό δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ενημέρωση και όχι υπηρεσίες προς υποψηφίους. Με χαρά θα φιλοξενήσουμε άρθρα αλλά όχι δελτία τύπου συνδυασμών εκτός αν θεωρούμε ότι αυτό το οποίο αναγράφεται είναι για το συμφέρον της ενημέρωσης των πολιτών.





Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.