Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Κι όμως ... Δείτε ποιος είναι ο 36χρονος που πέταξε τα ψάρια στον Ολυμπιακό...



Ο Δημήτρης Ζελίλοφ, ο οποίος είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδας διαμαρτυρόμενος για την κακομεταχείριση που υπέστη το 2001 σε ...

Αστυνομικό Τμήμα, είναι ο 36χρονος που τοποθέτησε τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ζελίλοφ συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελέα, η οποία άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για το αδίκημα της αθλητικής βίας.


Ο Ζελίλοφ είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο 2001 όταν διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου ταυτοτήτων στους επιβάτες ενός αυτοκινήτου ότι δεν έφερε την ταυτότητά του.
Μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα, όπου, όπως κατήγγειλε, εκεί υπέστη κακομεταχείριση από τους αστυνομικούς ενώ αργότερα διακομίστηκε με φορείο στο νοσοκομείο.

Τον Ζελίλοφ είχε δικαιώσει το ΕΔΑΔ καθώς αναγνώρισε ομόφωνα την παραβίαση του άρθρου 3 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, «εξαιτίας της κακομεταχείρισης που υπέστη από την αστυνομία».

Ως ηθική και υλική αποζημίωση, καθώς και αποζημίωση για τα έξοδα, το ΕΔΑΔ του αναγνώρισε το συνολικό ποσό των 19.900 ευρώ.
Δείτε τον Δημήτρη Ζελίλοφ, τον τυμπανιστή των οπαδών του ΠΑΟΚ, επί τω έργω, σε παλαιότερο αγώνα του Δικεφάλου.

του Μάρκου Γεωργίου
Πηγή: voria.gr 






1 σχόλιο:

  1. Ti mas noiazei poios erikse ta psaria???den ekane se kanenan kako... To pothri pou xtuphse ton Anastasiou 8eloume na ma8oume poios erikse!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.