Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Γ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΓΚΙΩΝΗ



Φίλες και φίλοι,



Αδυνατώ να καταλάβω το μένος ορισμένων προς το πρόσωπο μου για τις επιλογές μας και δεν μιλάω βέβαια για αυτούς που στο τέλος -τέλος θέτουν με ευγένεια τους

προβληματισμούς τους για την απόφαση μας να συμπαραταχθούμε με την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και τον Γιώργο Γκιώνη.


Αναφέρομαι σε αυτούς τους πληρωμένους κονδυλοφόρους που βρίσκονται σε διατεταγμένη αποστολή κατασυκοφάντησης και ακούν ότι θέλουν και αναπαράγουν ψέματα για δικούς τους προσωπικούς λόγους.

Εξηγούμαι, πάλεψα από την αρχή για την δημιουργία ενός πλειοψηφικού ρεύματος που θα βγάλει τον Δήμο από τη τραγική θέση που βρίσκεται σήμερα. Και νομίζω ότι σιγά σιγά αυτό γίνεται πραγματικότητα. Συγνώμη αυτή είναι η άποψη μου και την είπα μάλιστα πολλές φορές σε πάμπολλες δηλώσεις μου.


Κάποιοι φαίνεται ότι ακούν ότι θέλουν ή μάλλον ότι τους συμφέρει και προφανώς αδυνατούν να καταλάβουν ότι για το καλό του τόπου υποχωρείς ενίοτε από το ‘εγώ’ για χάριν του ‘εμείς’ και πως τελικά για να λύσεις τα προβλήματα χρειάζονται θυσίες.Μόνος δεν μπορεί κανένας και κάποιοι πρέπει να κάνουν την αρχή. Τέλος πάντων αυτή είναι η άποψη μου.


Αν δεν τους αρέσει, αν δεν με πιστεύουν ή οτιδήποτε άλλο έχουν ευτυχώς χάριν της Δημοκρατίας και άλλες επιλογές…..


Πάντως κάποιοι ευτυχώς ακόμα γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τη διαφορά της λέξης συγχωνεύομαι από την λέξη συμπαρατάσσομαι. Πώς να το κάνουμε έχει διαφορά.





Aυτά έγγραψε ο κ.Παπαγεωργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

2 σχόλια:

  1. MAS FWTISES GIWRGARA . TA LOGIA EINAI PERITTA H KALPH THA DEIKSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς ρε παιδί μου και είχα μεγάλη ανασφάλεια, θα βγεις να διαψεύσεις τον Ροτζώκο ή οχι? Να λοιπόν που το έκανες. Μπράβο σου "Ιφιγένεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.