Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΡΟΝΤΖΩΚΟΣ" ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ" (ΒΙΝΤΕΟ)




Ο κ. Ροντζώκος μας μίλησε για την πρώτη προεκλογική συνεργασία (την οποία άλλωστε ο ίδιος είχε προαναγγέλλει) και τι αίσθηση του άφησε.



Ιδιαίτερα επικριτικός για αυτήν την συνεργασία ,κατηγόρησε όλους όσους θέλουν να «καπηλευτούν» την ψήφο των δημοτών , ανακοινώνοντας στην αρχή την κάθοδό τους  ως υποψήφιοι και στην συνεχεία αλλάζοντας στρατόπεδο , καταφέρνοντας έτσι να μπερδέψουν τους δημότες .

Επίσης μας εκμυστηρεύτηκε, ότι λόγο αυτής της σύγχυσης στην οποία βρίσκεται ο δημότης, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κλείσει το ψηφοδέλτιο του , κάνοντας «έκκληση», έστω και την τελευταία στιγμή να συστρατευτούν μαζί του οι δημότες για το κοινό καλό.

Πιστεύει ότι θα έχουμε και άλλες συνεργασίες μέχρι το τέλος και μας τόνισε ότι αυτός ποτέ, έστω αν και δεν καταφέρει να   κατέβει τελικά, δεν θα συνεργαστεί με κανέναν.
Γιατί είναι καλό για τον τόπο να υπάρξει μια νέα φωνή στο δήμο.

Τέλος ευχήθηκε στους πολίτες Καλό Πάσχα και καλή δύναμη σε όλους.





Δείτε ,το ομολογουμένως , παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο-συνέντευξη:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.