Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Διάψευση των φημών για λουκέτο στα αστυνομικά τμήματα Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων, Βραχατίου και Ξυλοκάστρου





Διάψευση των φημών για λουκέτο στα αστυνομικά τμήματα Λουτρακίου,

Αγίων Θεοδώρων, Βραχατίου και Ξυλοκάστρου, υπογράμμισαν σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, οι αρμόδιοι φορείς σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε το γραφείο τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά από ερώτηση μας για την φημολογία πως θα κλείσουν τα αστυνομικά τμήματα στο Λουτράκι και το Ξυλόκαστρο και η οποία πληροφορία έχει δημοσιευτεί σε γνωστό blog του νομού. Την δήλωση του αρμόδιου Υπουργείου επιβεβαίωσε και ο Διοικητής της Αστυνομίας Κορίνθου Βαγγέλης Πιπέρης όπου ανέφερε πως επισήμως δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση από τα κεντρικά. Από την πλευρά των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, ο βουλευτής της ΝΔ Χρίστος Δήμας ανέφερε πως πρόκειται για αναληθή δημοσίευμα και πως στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει παρέμβαση προς στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια μετά από αίτημα της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Όπου στην απάντηση που είχε δώσει σχετικά για τα Αστυνομικά Τμήματα του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων, δεν υπήρχε κάποια απόφαση για κατάργηση τους.

Σε περίπτωση όμως σφραγίσματος των ΑΤ το βάρος της φύλαξης για το Λουτράκι και των γύρων περιοχών θα αναλάβει το ήδη πληγωμένο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, με τις περιοχές που ανήκουν στην αρμοδιότητα του τμήματος στο Ξυλόκαστρο, να περνάνε στο ΑΤ Κιάτου.

Χ. Παραλόπουλος-fresh-press.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.