Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος για Κολυμβητήριο [video]





Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Γ. Κακούρος ενημερώνει τους Δημότες

για το έργο της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του κολυμβητηρίου. Αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου και για τις κινήσεις που έγιναν προκειμένου να λειτουργήσει και να προβληθεί αυτό.
Αποτέλεσμα η μεγάλη επισκεψιμότητα που όμως δεν έχει αποτυπωθεί ακόμα σε αριθμούς και σε οικονομικά μεγέθη ώστε να συμπεράνει κανείς το βαθμό της επιτυχίας. Το μέλλον θα κρίνει. Προς το παρόν περιοριζόμαστε στην ικανοποίηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου για την ίδια τη λειτουργία του κολυμβητηρίου και μάλιστα σε σε επίπεδο συγκρίσιμο με ιδιωτική εταιρεία. Τέλος ο κ. Κακούρος ανέλυσε τα παράπλευρα οφέλη της εκμετάλλευσης του μεγάλου αυτού έργου τόσο από τουριστική σκοπιά όσο και από άποψη βελτίωσης ποιότητας ζωής των κατοίκων.



Πηγή:tvtv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.