Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

VIDEO: «Κοσμοπλημμύρα» στη Μύκονο το Πάσχα!


«Πλημμύρισε» από κόσμο η Μύκονος το φετινό Πάσχα θυμίζοντας παλιές -προ Μνημονίου- εποχές. Το βράδυ της Ανάστασης, στα...




γραφικά σοκάκια της Χώρας αλλά και στην Άνω Μερά, το μοναδικό χωριό του νησιού, επικρατούσε το αδιαχώρητο. Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και γνωστοί κοσμικοί έγιναν έναν με τους άλλους επισκέπτες της «βασίλισσας των Κυκλάδων», είπαν «Χριστός Ανέστη» στις γραφικές εκκλησίες και μετά το έριξαν στη διασκέδαση μέχρι πρωΐας.
Στο λιμάνι της Μυκόνου, εκατοντάδες πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό και μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα. Εξίσου, εντυπωσιακά ήταν και τα υπερπολυτελή σκάφη που ήταν αραγμένα εκεί, αποδεικνύοντας πως το «νησί των Ανέμων» όχι μόνο δεν πεθαίνει, αλλά δεν το σκιάζει... κρίση καμιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.