Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ξεκίνησε το ταξίδι η Εθνική μας για Βραζιλία. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! - Εικόνες




Ξεκίνησε το όνειρο της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, με ενδιάμεσους σταθμούς για φιλικά παιχνίδια την Πορτογαλία και τις Η.Π.Α. και με τελικό προορισμό τη Βραζιλία, για να πάρει μέρος στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη, το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, αναχώρησαν για τη Λισαβόνα για τον φιλικό αγώνα με την Πορτογαλία, το Σάββατο το βράδυ, έχοντας στις αποσκευές της, τις ευχές όλων των Ελλήνων, για καλή επιτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πριν από την αναχώρηση της, στο ξενοδοχείο «Sofitel» του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», η ΟΠΑΠ Α.Ε., χορηγός της ομάδας, διοργάνωσε μία μικρή γιορτή και ξεπροβόδισε τους παίκτες της Εθνικής.

«Τις λέξεις τις παίρνει συνήθως ο αέρας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκινάμε το όνειρο και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο.

Πάμε για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι έχω συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές. Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.