Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.




Την δική του εξήγηση δίνει ο αντιδήμαρχος κ. Ι.Κακούρος σχετικά με το γιατί παραιτήθηκε ο
απερχόμενος δήμαρχος και η παράταξη του ,από την Τουριστική Α.Ε  ,μέσω του facebook:



Διαβάστε:

Φίλες & Φίλοι,
Με ρωτούν, γιατί παραιτήθηκες από το Δ.Σ της Τουριστική Α.Ε.; Και απαντώ..! Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ήταν ξεκάθαρο. Οι δημότες έδωσαν αδιαμφισβήτητη και ηχηρή εντολή στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη. Ταυτόχρονα, οι καταστάσεις που θα κληθεί να διαχειριστεί το Δ.Σ της Τουριστικής Α.Ε είναι κρισιμότατες και καθοριστικές. Ο απερχόμενος συνδυασμός στον οποίο ανήκω δεν έχει την απαιτούμενη νομιμοποίηση να λάβει τόσο σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου. Οι δημότες επέλεξαν άλλους για αυτή τη δύσκολη δουλειά.
Πιστός στις δημοκρατικές μου πεποιθήσεις δεν είχα παρά να υπακούσω στη νωπή λαϊκή εντολή και την Δευτέρα 26/05 το πρωί υπέβαλα την παραίτησή μου από μέλους του Δ.Σ της Τουριστικής Α.Ε, ως όφειλα στους δημότες μας. Ομοίως έπραξαν και τα υπόλοιπα μέλη του Συνδυασμού μας. Με οδηγό την εντολή των πολιτών ανοίξαμε διάπλατα την πόρτα της Τουριστικής Α.Ε, δίχως να έχουμε τίποτα να κρύψουμε, στον κο Γκιώνη και τους συνεργάτες του.
Ήταν βέβαιο και κατ' επέκταση μοιραίο, μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής τον δημοτικών εκλογών, ο Γιώργος ο Γκιώνης και η παράταξή του να αναλάβουν να διαχειριστούν αυτά που οι ίδιοι δημιούργησαν, να πληρώσουν δηλαδή τα 5 εκ € χρέη της Τουριστικής Α.Ε που δημιουργήθηκαν επί τον ημερών τους. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση των δημοτών μας και είμαι σίγουρος ότι στις τελευταίες εκλογές απέδωσαν "τά του Καίσαρος τω Καίσαρι". Αφού λοιπόν είναι πανέτοιμοι, κατά δήλωση του αρχηγού τους, "Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα" ας πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά.
Τους εύχομαι από καρδιάς, Καλή Επιτυχία!
Φιλικά,
Γιάννης Κακούρος



6 σχόλια:

  1. το ενδιαφέρον για τον τόπο ξεχειλίζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, μετά από αυτό το κείμενο που διαβάσαμε, καταλάβαμε ότι μόνο καρδιά δεν υπάρχει από μερικούς ανθρώπους για τους συναδέλφους τους , τους συμπολίτες τους και για τον τόπο μας , γενικότερα ...., παρά μόνο επιπολαιότητα, ανευθυνότητα, κακία και ό,τι άλλο αρνητικό μπορούμε να φανταστούμε ! Ευτυχώς όμως που ο κόσμος μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια έκρινε σωστά, συνειδητοποίησε και διόρθωσε εγκαίρως τα λάθη του παρελθόντος. Και έτσι το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών ψήφισε τον κ. Γιώργο Γκιώνη, βλέποντας στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που μπορεί να δραστηριοποιηθεί, να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά, και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας, ακόμη και κατά κάποιο τρόπο, για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας ..... Τι κι αν προσπάθησαν τόσο πολύ να τον δυσφημίσουν, να τον προσβάλλουν, να διαδώσουν αρνητικές φήμες για το πρόσωπό του, την σταδιοδρομία του, την οικογένεια του ..... Το ΄΄μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις΄΄ δεν το είχαν κατά νου , όταν έπρατταν και διέδιδαν όλα αυτές τις κακοήθειες. μέσα από τον ΄΄τίμιο΄΄ αγώνα τους..... Και ακόμη και τώρα συνεχίζετε λέγοντας ΄΄να αναλάβουν και να διαχειριστούν αυτά που εκείνοι δημιούργησαν .....κλπ. ΄΄ Αλήθεια, εσείς με τι χρήματα κάνατε τόσες απ΄ ευθείας αναθέσεις, αναρωτιώμαστε ! Λυπάμαι πολύ που ακούω γύρω μου για νέα παιδιά , γνωστών οικογενειών , που είχαν και κάποια θέση μέχρι τώρα στο Δ.Σ. της πόλης μας , και όχι μόνο, ότι δεν θα έχουν κανένα μέλλον πλέον στον τόπο τους, λόγω αυτής τους της συμπεριφοράς και όχι μόνο....... Οι πολίτες βλέπουν, διαβάζουν, ακούνε, ενημερώνονται, διασταυρώνουν τις πληροφορίες και την εγκυρότητά τους, κρίνουν αναλόγως και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ! Καλή επιτυχία κ. Γκιώνη στο ομολογουμένως δύσκολο έργο σας και καλή δύναμη, είμαστε βέβαιοι ότι και πάλι θα ξεχωρίσετε αυτή την 5ετία για το έργο σας, όπως ξεχωρίσατε και στο παρελθόν άλλωστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ όλο αυτόν τον καιρό που είχατε την νομιμοποίηση για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, τις πήρατε .... , γι΄ αυτό ο κόσμος σας έστειλε σπίτι σας από την πρώτη Κυριακή !!! Η αδράνεια και η απραγία σε όλο της το μεγαλείο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά όσοι καβαλάνε το καλάμι δυσκολεύονται να ξεκαβαλήσουνε...Και γιατί δεν παραιτήθηκε και από την έμμισθη θέση αντιδημάρχου τότε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mister "Δημοκρατικές πεποιθήσεις" μάλλον καθηστέρησες να παραιτηθείς μια ολόκληρη εβδομάδα γιατί από τις 19/05 είχε τελειώσει το πανηγύρι ... εκτός και αν περίμενες μήπως σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πάρει τις εκλογές ο συναίτερός σας και σε ...τακτοποιήσει όπως σου είχε τάξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ..???ΞΥΔΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ..ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.