Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

LOCOMONDO:Θέλεις Sexy Samba??






Την Τετάρτη 11 Iουνίου, στα λιμανάκια Βουλιαγμένης, οι αμέριμνοι επισκέπτες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο θέαμα!! Μία ομάδα Zumba Instructors, μια ομάδα κρουστών και τους Locomondo σε δράση! Καλοκαίρι 2014 και οι Locomondo ξαναχτυπάνε!! Αυτή τη φορά με ένα άκρως χορευτικό και ερωτικό κομμάτι και video clip με άρωμα …Βραζιλίας.

" Θέλει Samba "!!! ο τίτλος του.

Οι Locomondo σε συνεργασία με τους Batala, ένα απ' τα καλύτερα σχήματα βραζιλιάνικων κρουστών στην Ελλάδα και τον βραζιλιάνο μουσικό Junior Brazuka, δημιούργησαν ένα υπέροχο ξεσηκωτικό αλλά και τρυφερό τραγούδι σε ρυθμό Samba - Reggae που εγγυάται να κάνει αυτό το καλοκαίρι πιο …. βραζιλιάνικο . Kαι φυσικά επειδή μία εικόνα ισούται άπειρων λέξεων, την χορογραφία του video clip υπογράφει η αγαπημένη χορογράφος Anisa isufaj, η οποία με την μοναδική καλλιτεχνική της προσέγγιση, κουμπώνει μια σέξι καλοκαιρινή χορογραφία, στα σώματα σέξι χορευτών που μας ταξιδεύουν στον ρυθμό της μουσικής!! Το Video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα..



Υπόσχεται να μας πάει σε εκείνο το μέρος " που το καλοκαίρι για πάντα κρατά…"

όπου μια μαγευτική, μυστηριώδης κοπέλα " θα μας δείξει …τα μυστικά ".

γιατί …." Θέλει Samba , Θέλει Samba ..και αυτή θα σου δώσει

τα πάντα " !


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.