Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Δόθηκαν οι Καταρράκτες Λουτρακίου στην Αλέξανδρος Τεχνικής ΑΕ από την Δημοτική Αρχή Γ. Γκιώνη





Μετά από τον Πολιτισμό στο Δήμο μας και το Loutraki Festival που δόθηκαν στο Σύλλογο Φίλων της Μουσικής ,δόθηκαν και οι Καταρράκτες Λουτρακίου που ανήκουν στη Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ,στην ''Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.'' που μπορεί να κάνουμε λάθος,ξέραμε ότι άνηκε στο εργολάβο όπου η Τουριστική Α.Ε. χρωστάει αρκετά χρήματα για την κατασκευή του Loutraki Thermal Spa.
Ακολουθούν τα αποσπάσματα που είναι Αναρτητέα και μπορούν όλοι μας να γίνουμε δέκτες και να είμαστε ενημερωμένοι πολίτες. Η Δημοτική Αρχή Γ. Γκιώνη συνεχίζει τις επιλογές της και σίγουρα θα κριθεί όπως όλοι στο αποτέλεσμα όλων αυτών των επιλογών όπου αυτό το στολίδι για την πόλη μας δυστυχώς δεν μπορούσε στην πραγματικότητα να το συντηρήσει ο Δήμος μας.









2 σχόλια:

  1. μπράβο γκιώνη έτσι πούλα τα όλα για τα χρέη που άφησες στους εργολάβους που εσύ έδωσες να φτιάξουν το σπα.Μπράβο έτσι συνέχισε.κάποια στιγμή πρέπει να τα λουστείς αλλά το θέμα είναι ότι τα λούζεται και το Λουτράκι μαζί σου.αυτο είναι το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα καλά τα λεφτά από τα εισιτήρια ποιος τα διαχειρίζεται από το Φεστιβάλ? Ποιος κονομάει πάλι?α ρε γκιώνη τα έφτιαξες πάλι έτσι και πάλι δεν ξέρουμε που πάνε τα λεφτά και πόσο στοιχίζουν οι εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.