Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Έναρξη καλοκαιρινών εκδηλώσεων από τον Προμηθέα! Από μουσικό σχολείο η συμφωνική ορχήστρα! (+photos)


Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Προμηθέα στην πλατεία μπροστά από το Αχίλλειον. Ο χώρος αποδείχθηκε ακατάλληλος
λόγω και των καιρικών συνθηκών αλλά η συμφωνική ορχήστρα νέων του Ανσπάχ της Γερμανίας εξέπληξε ευχάριστα τους παρευρισκόμενους για τις δυνατότητες της αλλά και το υψηλό μουσικό της επίπεδο! Αν αναλογιστεί κανείς ότι η ορχήστρα αυτή είναι από μουσικό σχολείο και τα παιδιά ηλικίας 13 έως 18 χρονών καταλαβαίνει δυστυχώς εύκολα τη διαφορά του μουσικού επιπέδου που υπάρχει σε σχέση με τη χώρα μας. Επρόκειτο για μια πλήρη συμφωνική ορχήστρα που παρά τις αντιξοότητες ερμήνευσε ιδανικά, έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου. 
Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του Προμηθέα Νίκος Λόης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε τα σχετικά αναμνηστικά στο μουσικό σύνολο.  



 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.