Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες της Πόλα Ρούπα με την νέα της μεταμφίεση (photos)-Κυκλοφορεί από την Αττική, έως το Κιάτο και την Κόρινθο με ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Accent









Φωτογραφίες της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη με την νέα της εμφάνιση έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. ζητώντας την βοήθεια των πολιτών στην προσπάθειά της να ανακαλύψει που βρίσκεται

Η αστυνομία πιστεύει ότι κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμόν ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, χρώματος ασημί, μάρκας Hyundai Accent



Η Πόλα Ρούπα , όπως εμφανίζεται τώρα, είναι ξανθιά και εμφανώς αδυνατισμένη. Έχει κοντά ξανθιά μαλλιά, φοράει γαλάζιο t-shirt, μπλε σκούρο παντελόνι, καφέ σανδάλια (τύπου κατασκήνωσης), μπεζ τσάντα ταχυδρόμου, σακίδιο πλάτης, ενώ φαίνεται να κρατά στα χέρια της και ένα παιδικό παιχνίδι.



Οι τέσσερις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα έχουν τραβηχτεί από στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας. Υπάρχει και μία πέμπτη δημοσιευμένη φωτογραφία που δείχνει την Ρούπα όπως ήταν τον Απρίλιο του 2010 όταν είχε συλληφθεί για πρώτη φορά.



Επιπλέον, στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα στοιχεία της ταυτότητάς της. Πρόκειται για την Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεν. 03-04-1969 στη Καλαμάτα Μεσσηνίας.



Το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί η Ρούπα, το είχε αγοράσει ο Μαζιώτης, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, που ανέγραφε ως όνομά του το Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας.

Η αστυνομία αναζητά το αυτοκίνητο στα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, αλλά και τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.



Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όποιον πολίτη αντιληφθεί το οτιδήποτε σχετικό , να επικοινωνήσει (διατηρώντας την ανωνυμία του )στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.