Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μαθητική συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου: Πολλά υποσχόμενα τα νεαρά μέλη του σώματος! Το μέλλον είναι εδώ! (+photos)


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Πάρκο Δεξαμενής η 1η μαθητική συναυλία από τη Φιλαρμονική Λουτρακίου.

Συνεχίζοντας καινοτόμες δράσεις τα νεαρά μέλη του σώματος είχαν στην εκδήλωση αυτή, την ευκαιρία να παρουσιαστούν για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό!
Οι πάνω από 50 μαθητές που συμμετείχαν γέμισαν όλους με ελπίδες για την μετέπειτα προσωπική τους πορεία αλλά και το μέλλον της Φιλαρμονικής. Τα παιδιά ήταν οργανωμένα σε ντουέτα, τρίο άλλοτε με συνοδεία πιάνου άλλοτε χωρίς αλλά και σε μεγαλύτερα σύνολα. Να σημειώσουμε εδώ γιατί δεν είναι αυτονόητο ότι συνόδευσαν στο πιάνο επίσης μέλη του σώματος: oι νεαροί πιανίστες Σταύρος Δρίτσας και  Ανατολή Μήτρου!
Να σημειωθεί εδώ ότι όπως δήλωσε ο αρχιμουσικός τα μαθήματα για πρώτη φορά επεκτάθηκαν μέχρι το τέλος του Ιουλίου και η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας!
Την βραδιά έκλεισε το κουιντέτο χάλκινων πνευστών με μελωδίες Μάνου Χατζιδάκη και Μίκη Θεοδωράκη. Τραγούδησε και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια η Αναστασία Μαυροπούλου μέλος και αυτή της Φιλαρμονικής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του προμηθέα κ. Λόης ο οποίος δήλωσε και αρκετά ενδιαφέροντα τα οποία όμως θα σας μεταφέρουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση!

Το φωτογραφικό υλικό αποτελεί προσφορά του Παναγιώτη Δρίτσα!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.