Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τοστιέρα βγάζει… selfies στο ψωμί!


Η μανία των selfies έχει κατακυριεύσει τον πλανήτη και όλοι αναρτούν διαρκώς selfies με τον εαυτό τους να ποζάρει με χάρη σε διάφορα σημεία και στάσεις! 

Σε αυτόν το δρόμο λοιπόν της ανάγκης για αυτοπροβολή και ενημέρωση των διαδικτυακών φίλων για τα κατορθώματά μας μια αμερικανική εταιρεία πηγαίνει τις selfies ένα βήμα παραπέρα, ικανοποιώντας τον εγωκεντρισμό και του πλέον απαιτητικού αυτό-παπαράτσι! Τι σημαίνει αυτό;
perierga.gr - Τοστιέρα βγάζει… selfies στο ψωμί!
Η δημιουργία μιας τοστιέρας-φρυγανιέρας που έχει την ικανότητα να αποτυπώνει στο ψωμί τη φωτογραφία του χρήστη είναι γεγονός. Λίγο πριν αλείψεις λοιπόν το ψωμί σου με μαρμελάδα και βούτυρο μπορείς να δεις τη selfie σου πάνω στην ψίχα και να αισθανθείς ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίησης, πέραν της γεύσης του πρωινού σου γεύματος. Η συσκευή κοστίζει μόλις 75 δολάρια και είναι έτοιμη προς χρήση και τέρψιν των οφθαλμών!
perierga.gr - Τοστιέρα βγάζει… selfies στο ψωμί!
perierga.gr - Τοστιέρα βγάζει… selfies στο ψωμί!
Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.