Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ




Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με την Υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, του Δήμου Κορινθίων και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, διοργανώνει το «ETUTriathlonEuropeanCup & MediterraneanChampionship 2014», την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014.




Πρόκειται για διεθνή αγώνα τριάθλου (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) με την ονομασία Triathlon 1, που θα διεξαχθεί στην περιοχή της Κορίνθου και του Λουτρακίου και αποτελεί αγώνα του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου και του Μεσογειακού Πρωταθλήματος, ο οποίος:

1) Ξεκινά από φέτος πιλοτικά με δύο αγώνες, τον πρώτο στην Avola της Ιταλίας και τον δεύτερο στο Λουτράκι και την Κόρινθο. Για την επόμενη χρονιά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τέσσερις διεθνείς αγώνες σε προορισμούς της Μεσογείου, που έχουν ως σκοπό να προβάλλουν τη μοναδικότητα της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.

2) Η διεξαγωγή του αγώνα αυτού στο Δήμο μας, θα αναδείξει τη περιοχή μας ως τον ιδανικό αθλοτουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

3) Τα οφέλη από την αθλητική εκδήλωση αυτή, δεν περιορίζονται στα αυστηρά πλαίσια της διοργανώτριας αρχής, αλλά μέσω αυτής διαχέονται στους πολίτες και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.