Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Liberation:Το λεκτικό επεισόδιο Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ. «Είσαι ψέυτης» του είπε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ




Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης για τα καλά στο Eurogroup τη προηγούμενη Δευτέρα(16/02) και μάλιστα προκλήθηκε σοβαρό λεκτικό επεισόδιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation, μεταξύ του Έλληνα υπουργού
Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του προέδρου Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της εφημερίδας, Ζαν Κατρεμέρ, όταν το έγγραφο Μοσκοβισί αποσύρθηκε και ο πρόεδρος του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ, έφερε το εγγραφο που τελικά οδήγησε στο ναυάγιο, ο έλληνας υπουργός φανερά εκνευρισμένος, ούρλαξε : «Είσαι ψεύτης»

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ένας από τους υπουργούς Οικονομικών -χωρίς να πει το όνομά του- είπε στην εφημερίδα τα εξής: «Ήταν απίστευτο! Πιστέψαμε ότι στο τέλος θα χτυπηθούν»

Μάλιστα η Liberation τονίζει ότι ο πρόεδρος του Eurogroup φαίνεται εύθραυστος μπροστά στον Έλληνα υπουργό που θυμίζει τον Μπορούς Γουίλις.

Το επεισόδιο σύμφωνα με την εφημερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα πριν από την έναρξη του Eurogroup, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα τελεσίγραφο για την Ελλάδα.

Πηγή: LIBERATION





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.