Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Έπαθε ηλεκτροσόκ ενώ ουρούσε δίπλα από ένα φανοστάτη


Τραγικό θάνατο είχε ένας 18χρονος Ισπανός που ούρησε δίπλα σε ένα φανοστάτη μετά από γιορτή σε χωρίο έξω από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα




Ακαριαίο θάνατο από ηλεκτροπληξία είχε ένας 18χρονος από τη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Ο νεαρός πέθανε όταν ακούμπησε ένα φανοστάτη ενώ ουρούσε.


Ο έφηβος, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί γιόρταζε κατά τη διάρκεια ενός τοπικού πανηγυριού στη μικρή πόλη Bunyola,7 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού της Palma.

Σύμφωνα με την ισπανική Πολιτοφυλακή και τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το θύμα έπαθε ηλεκτροσόκ όταν ακούμπησε τον φανοστάτη ενώ ουρούσε σε ένα τοίχο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν ήταν σε θέση να τον επαναφέρουν στη ζωή. Οι αρχές ερευνούν αν στην περιοχή υπάρχουν ελαττωματικές καλωδιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.