Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Βροχερό και σήμερα το σκηνικό




Βροχερός αναμένεται και σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα, ωστόσο, να παρουσιάζουν ύφεση. 

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αρχικά σχεδόν αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς «Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα βόρεια. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι πρόσκαιρα 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Σχεδόν αίθριος και μονό στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.