Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Αντετοκούνμπο όπως δεν τους έχετε ξαναδεί (video)


Οι δεσμοί μεταξύ του μπάσκετ και του hip hop αλλά και την R&B είναι γνωστοί – ιδιαίτερα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Ποια, όμως, είναι η σχέση τους με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο;

Τα δύο αδέρφια τα τελευταία χρόνια έχουν φροντίσει με την δουλειά τους και το ταλέντο τους να γίνουν γνωστά ανά τον κόσμο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, διεθνής πλέον με την Εθνική Ανδρών, προετοιμάζεται ήδη για την δεύτερη του χρονιά με τους Μιλγουόκι Μπακς στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ενώ ο αδελφό του, Θανάσης, επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2014 στο #51 του ντραφτ από του Νικς.
Το 2010 τα δύο αδέλφια, όπως μας πληροφόρησε ένας καλός φίλος του Superbasket.gr, είχαν εμφανιστεί στο video clip του τραγουδιού «Θα ’θελα» του Bo, στο  οποίο συμμετέχει και ο Στρατος Αντιπαριώτης, ο οποίος αργότερα έγινε ευρύτερα γνωστός ως Stan. H σκηνοθεσία του clip έγινε από τον Sherif Francis, ενώ το τραγούδι κυκλοφόρησε από την Heaven Music.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.