Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Είπε στα παιδιά της ότι πάει στο σούπερ μάρκετ και πέταξε για Αυστραλία




Είπε στα έξι παιδιά της ότι θα πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και πέταξε για Αυστραλία προκειμένου να συναντήσει από κοντά έναν άντρα από την Κίνα που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.


Ο λόγος για μια 43χρονη από το Μπέρμινγκαμ της Βρετανίας, η οποία άφησε τον μεγαλύτερο γιο της, 14 ετών, να προσέχει τα αδέλφια του, το μικρότερο από τα οποία είναι 3 ετών.

Έφυγε την πρωτοχρωνιά του 2014 και επέστρεψε έξι εβδομάδες μετά, στις 20 Φεβρουαρίου, οπότε και συνελήφθη. Η 43χρονη είχε στείλει αρχικά μήνυμα στο γιο της λέγοντάς του ότι θα γυρίσει την επόμενη μέρα. Μετά τον πήρε τηλέφωνο από το αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ο 14χρονος γιος της, βλέποντας ότι η μητέρα του δεν επέστρεφε, τηλεφώνησε στον παππού του και τη γιαγιά του και τους είπε τι είχε συμβεί. Εκείνοι ειδοποίησαν στην αστυνομία.
Τόσο η αστυνομία όσο και οι γονείς της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της όμως εκείνη αρνήθηκε να επιστρέψει. 

Η γυναίκα, η οποία είναι τώρα έγκυος στο έβδομο παιδί της , καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή για δύο χρόνια.






Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.