Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Ιδού τι είναι το wifipendenceday! [video]





Εδώ και μέρες προβάλεται σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς ένα video για την παγκόσμια ελευθερία του WiFi.

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral. Όλοι αναρωτιούνται τι γίνεται. Ε, στο planet-greece το πήραμε κατάκαρδα, ψάξαμε και βρήκαμε τις απαντήσεις...




Το βράδυ η ομάδα του wifipendenceday έκανε... έφοδο στο κτήριο του ΟΤΕ, όπου ανήρτησε πανό! Δείτε την φωτογραφία:





Ψάξαμε, ρωτήσαμε την αστυνομία, εάν έχει καταγγελθεί κάποια εισβολή στο κτήριο του ΟΤΕ. Η απάντηση που λάβαμε ήταν αρνητική. Κι έτσι άρχισαν να μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Ψάξαμε να βρούμε τους δημιουργούς του video. Κι εκεί βρήκαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Οι δημιουργοί του wifipendenceday είναι η εταιρεία OgilvyOne, που μεταξύ άλλων δημιουργεί καμπάνιες και για τον ΟΤΕ!

Που σημαίνει ότι σύντομα θα δούμε και τη λύση του μυστηρίου, το οποίο δεν είναι τίποτ' άλλο από την καινούργια καμπάνια του ΟΤΕ, για το νέο προϊόν που ετοιμάζεται να λανσάρει. Προς το παρόν δείτε το εξόχως "πιασάρικο" βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.