Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Βρέφος 24 ημερών πέθανε από έρπη – Tον κόλλησε από φιλί




Είναι από τις καταστάσεις που κανείς δεν θέλει να συμβεί σε κανένα. Ένα βρέφος 24 ημερών κόλλησε έρπη ύστερα από το φιλί κάποιου συγγενούς, μέσα στο μαιευτήριο και λίγες ημέρες αργότερα πέθανε στην αγκαλιά των γονέων του.



Η οικογένεια Λάμπτον, η 25χρονη Σάρα και ο 35χρονος Ντάγκλας, έφερε την 1η Νοεμβρίου, στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ένα γλυκύτατο κοριτσάκι που γεννήθηκε με καισαρική στο μαιευτήριο Μακ Και στο Κουίνσλαντ στην Αυστραλία. Συγγενής και φίλοι χάρηκαν και άρχισαν να πηγαίνουν στο δωμάτιο να συγχαρούν τη μητέρα και να δουν το κοριτσάκι.



Οι γονείς του μωρού αποφάσισαν να το βαπτίσουν με το όνομα Ελόιζ. Δεν θα προλάβαιναν όμως. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων κάποιος συγγενής ή φίλος, φίλησε το νεογέννητο. Είχε όμως έρπη με αποτέλεσμα να περάσει ο ιός στον οργανισμό της μικρούλας.

Μέρα με τη μέρα και ενώ είχε περάσει ήδη μια εβδομάδα, οι λειτουργίες του οργανισμού της μικρής άρχισαν να «πέφτουν». Κανείς δεν γνώριζε το δράμα που συντελούνταν. Ο έρπης διέλυε τον παρθένο οργανισμό του νεογέννητου. Εσπευσμένα οι γιατροί τοποθέτησαν το βρέφος στην εντατική. Σε λίγες ημέρες πλέον η ζωή του υποστηριζόταν μόνο από μηχανήματα…



Μέρα με τη μέρα το βρέφος έσβηνε. Έχανε κιλά και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Μέσα στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ιός. Ένα πρωινό ύστερα από 24 ημέρες οι γιατροί είπαν στους τραγικούς γονείς ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Ήταν ζήτημα ωρών.



Τότε οι γονείς πήραν μια γενναία απόφαση: «Βγάλτε τη από τα μηχανήματα. Σας παρακαλώ βγάλτε τη. Θέλω να τη θηλάσω για τελευταία φορά και ύστερα να φύγει» είπε η Σάρα και ο Ντάγκλας με κατακόκκινα μάτια συγκατένευσε.



Έτσι και έγινε. Ευλαβικά οι δυο γονείς πήραν το κοριτσάκι τους στα χέρια τους. Η μανούλα το πήρε αγκαλιά και του έδωσε το στήθος της. Το μωράκι σαν να γνώριζε, το γράπωσε και άρχισε να θηλάζει. Ύστερα από 2 λεπτά ο θηλασμός έγινε πιο αργός… και όλο πιο αργός… μέχρι που σταμάτησε.

invitromagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.